Bildekor og helfoliering


Bildekor

Vi leverer alt av bildekor. Enten du skal ha en liten logo, stor dekor, med eller uten print.

Reklame på egen bil er en meget god og billig måte å gjøre seg synlig. Sammenlignet med annen markedsføring er prisen pr spaltemillimeter minimal. Hvilken type dekor du skal velge, avhenger av hvor synlig du vil være. Vi hjelper deg med design, produksjon og montering av dekoren.

Vi benytter hovedsaklig folier fra 3M™ til bildekor og tilbyr garanti for alt utført arbeid.

Hvilken type bildekorer kan dere levere?

  • Enkle bildekorer med skjært folie – dette er en gunstig løsning for firma med enkle logoer eller lite budsjett.
  • Bildekor med print – dette er en løsning som gir dere mer synlighet da et bilde kan raskt si mer en 1000 ord.
  • Delfoliering med print – denne løsningen innebærer at deler av bilen blir dekket av print, dette kan gjøres i mønster eller i forhåndsbestemte plasseringer.
  • Helfoliering med print –  Her blir hele bilen helfoliert med laminert print. Bilder kan gjerne få frem et bredere budskap enn tekst.

Designtjenester

Om dere ikke har ferdig design så kan våre designere hjelpe dere med å lage den perfekte design til deres bil.

Vi anbefaler at dere tenker ut nøye om hvordan dere ønsker at deres firmaprofil skal vises. Har dere noen spesielle element dere ønsker så kan de lett integreres.  Jo mer dere har klart på forhånd jo billigere blir det.

Helfoliering

Hvorfor helfoliering?
Helfoliering eller wrapping av bil, betyr i utgangspunktet at hele bilen blir «klistret» med folie som et stort klistremerke.

  • En helfoliering er ikke permanent og kan bli fjernet eller byttet ut raskt. En korrekt lagt helfoliering som behandles korrekt kan vare i mange år.

Så hvorfor er det lønnsomt å helfoliere bilen? 

  • En helfoliering beskytter bilen lakk mot mekanisk slitasje, steinsprut og falming.
  • Carwrap/vinyl wrap, bedre kjent som helfoliering, er egentlig som et stort klistremerke. Flere og flere bedrifter bruker helfoliering som et middel til å kommunisere sitt budskap og gjøre effektiv bruk av potensielle reklame og merkevarebyggings plass. Helfoliering er ikke-permanent og kan bli fjernet eller byttet ut raskt. Avhengig av hvordan helfolieringen er montert, om den er behandlet godt, kan en helfoliering vare i mange år.
  • De fleste helfolieringer kan fjernes fra fabrikk-lakkerte kjøretøy uten å skade lakken under.

Hvorfor er en helfoliering mer fordelaktig enn en delvis foliering?
Helfoliering dekker de fleste eller alle lakkerte flater på bilen mens delvis folieringer dekker bare en del av kjøretøyet. Helfoliering vil altså beskytte all original lakk i stedet for bare en del av lakken. Dette er avgjørende når folien er fjernet siden falming og riper kan skje på ubeskyttet lakk på en delvis foliering. Som et resultat, helfoliering vil beskytte all lakk og til og med øke videresalgs verdien av bilene mer enn på en delvis foliering.

Kan jeg ta min folierte bil gjennom en bilvask?
De fleste helfolierte kjøretøy kan tas gjennom bilvask akkurat som vanlig kjøretøy. Men som med mange lakkerte biler, helfolierte kan også bli skadet av bilvask. Vær forsiktig rundt de eksponerte kantene og sømmene i en helfoliering og spør oss gjerne hva vi anbefaler å gjøre for å øke levetiden på din helfoliering. Etter utført helfoliering vil du motta en vaskanvisning som forklarer hva som er trygt ved bilvask.


Kontakt oss i dag for et godt tilbud og hjelp med å finne den rette løsningen for deg

Våre bildekor referanser