Klær

Profil og Arbeidsklær

Arbeidsklær

Vi tilbyr arbeidstøy fra Univern som er en av norges ledende leverandør av arbeidstøy. Du kan velge mellom alt i fra snekkerbekledning, regntøy, high visibility klær(Klasse 1-3), jakker, værneutstyr og mye mer .

Profilbekledning

Vi tilbyr profilklær i alle typer prisklasser og kvaliteter. Alt i fra kampanje/gi-bort klær til ordentlige arbeidsklær som viser ditt firma fra sin beste side. Vi forhandler you, st.louis, univern, New Wave(som forhandler bl. a. Craft, Clique, Harvest og mye mer)

Vi kan levere følgende typer merking av klær

Transfermerker

Transfermerker passer perfekt til både kampanje klær, arbeidsklær og annen bekledning. Her får du merker med god holdbarhet som tåler litt vask. Vi anbefaler ikke å bestille mindre enn 100 stk pga pris, men stk prisen blir da mye lavere enn ved andre merker. Kan leveres med refleks effekt.

Brodering

Brodering er på lik linje med transfermerker en av de beste løsningene til merking av klær. Brodering tåler godt mekanisk slitasje og vask da den verken falmer eller slites av så lett. Dere kan velge mellom mange farger på tråder, med og uten metallisk effekt. Med brodering er det noe høyere startkost pga oppsett av hullkort, men dette er en engangskost.

Skjært klesfolie

Skjærte klesmerker får du i mange folie farger og typer, alt i fra metalliske til vanlig blanke farger, neon farger, refleks, flock og mye mer. Vi kan skjære ut de fleste logoer og tekste med dette. Utenom transfermerker og brodering så gir skjærte merker best holdbarher da folien er farge ekte.

Printet klesfolie

Printede klesmerker kan leveres på flere folietyper, alt etter om det skal på arbeidstøy eller profilklær. Med print kan dere få flerfargers logoer eller bilder, vi kan også konturskjære tekst, logoer og mønster med print. Dette er den anbefalte løsningen ved lave antall.

Kataloger Profilklær

You & Camus 2015

you 2015

James Harvest

James-Harvest

St Louis 2015

st.louis 2015

Stormtech 2015/2016

stormtech 2015

J.Harvest & Frost 2014

J.Harvest&Frost

Nyxx 2015

nyxx 2015

Clique 2014

Clique

Craft

Craft

Grizzly 2014

Grizzly-Outdoor

Kataloger Arbeidsklær

Univern 2015

univern2015

Aalesund Oljeklede 2014

aalesund

Jobman 2014

Jobman