Messeutstyr

Vi har et stort utvalg av messeutstyr til alle anledninger og prisklasser. Enten det skal være komplett messepakke enkeltvis så kan vi hjelpe dere.

Messetelt

Vi kan levere messetelt med eller uten trykk i mange farger. Dere kan selv velge om dere vil ha vegger, dører osv. Vegger kan leveres med tosidig trykk. Enkel montering. Leveres med praktisk bag.

Beach flagg

Vi kan levere beachflagg i 3 ulike fasonger og med 3 forskjellige høyder. Dråpe, hai og H fasong. Pisk/Stang i høy kvalitet som sørger for god holdbarhet. Vi kan levere med 6 forskjellige foter/fester.

Roll up

Vi leverer mange typer roll up, alt i fra standard 85 cm bredde til 2 meter. Vi leverer også to sidig roll up. Dere kan også velge om dere vil ha utskiftbar print eller enkel «budget» roll up.

Messebord

Vi kan leverer mange typer messebord med eller uten trykk. Vi har også flere typer med utskiftbar trykk. Vi har også løsninger for dere som ønsker messebord med koffert.

Bakvegg

Messevegger kan være en god løsning for å utnytte plassen maksimalt på messen. Vi har mange forskjellige varianter når det kommer til størrelse, belysning og materiell.

Reklame gulvmatter

Gulvmatter med trykk kan gi liv til ellers kjedelige inngangspartier. Vi kan levere med både bilde, logo eller enkel tekst.

Kanon priser på messetelt med trykk på tak! Fra kr 7990 kr eks mva!

Messeteltet leveres uten vegger. Om vegger ønskes kommer dette i tillegg. Eventuelt frakt fra Max AS og grafisk arbeid tilkommer.